Fotograf Jonas Gunnarsson

Ellen - barnfotografering i Umeå

Share Share

Den här härliga tjejen var också och hälsade på före jul. Föräldrarna som jag känner sen tidigare, hade varit duktiga på att ta med sig gamla leksaker från när de själv var barn som gjorde fotografering mer personlig. Vi körde även tricket med såpbubblor som var väldigt uppskattat av Ellen :-)

Barnfotografering i Umeå Barnfotografering i Umeå Barnfotografering i Umeå Barnfotografering i Umeå Barnfotografering i Umeå Barnfotografering i Umeå Barnfotografering i Umeå

Barn- och familjefotografering i Umeå

Share Share

 Ni får ursäkta den tråkiga rubriken, men google gillar den :-)

Var ut till Obbola för nån vecka sen och fotade den här härliga familjen, här är några av bilderna från fotograferingen.

   

Barn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i UmeåBarn, och familjefotografering i Umeå

Barnfotografering, Umeå - Lisen

Share Share

En kompis tittade förbi i sommras behövde lite bilder på sin dotter i sin nya klänning som hon hade fått av en bekant till dem som designade barnkläder.

Problemet var bara att vi hade 10-15 minuter på oss, och vädret var allt annat än idealiskt med lätt duggregn och rätt kyligt i luften. Normalt vill jag lägga mellan 30-90 minuter på en barnfotografering för att verkligen fånga barnets uttryck och inte behöva stressa fram bilderna. Men som fotograf får man ofta improvisera och göra det bästa av situationen. Nu blev det rätt bra trots allt, svårt att misslyckas när man är så söt som Lisen :-)

Barnfotografering, Umeå - LisenBarnfotografering, Umeå - LisenBarnfotografering, Umeå - LisenSome descriptionBarnfotografering, Umeå - LisenBarnfotografering, Umeå - LisenBarnfotografering, Umeå - LisenBarnfotografering, Umeå - Lisen

Agnes i fönsterljus

Share Share

I tisdags var det fem år sedan min mamma gick bort, och familjen brukar alltid träffas i samband med det för att äta och umgås. Maria lockade Agnes hår, och hon blev så nöjd att hon ville bli fotad vilket inte hör till vanligheterna nu för tiden så då var det bara att passa på. Jag ställde henne framför vår stora altandörr som släpper in fint ljus och fotade henne.

Tänkte först lägga på ett filter i Lightroom som ger en känsla av gamla bilder, men kom på att jag ska skriva en bloggpost om det framöver. Så nu blev det lite justeringar i LR, och sen tog jag in bilderna i Photoshop för lite småfix och lägga på lite skärpa.

Barnfotografering i naturligt ljus, Umeå Barnfotografering i naturligt ljus, Umeå Barnfotografering i naturligt ljus, Umeå Barnfotografering i naturligt ljus, Umeå
  • Föregående
  • 1
  • Nästa