Fotograf Jonas Gunnarsson

Kustbilder och Umeå

Share Share

Åkte ut till mitt favoritställe i Norrmjöle, utanför Umeå för att fota lite kustbilder förra veckan. Vädret såg gynnsamt ut, med rätt vind och fina moln. Men när jag väl kom på plats så var det tyvärr lite dis, och molnen var lite täta för att det skulle bli riktigt bra. Men fick ihop lite bilder trots allt.

Dock så mörknade det mycket fortare än vad jag förväntat mig, det börjar verkligen bli höst nu, så vid halv åtta så åkte jag hemåt. Men eftersom klockan inte var så mycket, och det fortfarande var fint ljus ute så åkte jag ned till älven och fotade Umeå från tegssidan. Kom dit vid perfekt tid, under den så kallade blå timmen, som infinner sig precis efter solnedgången och nya Kulturväven och Stora hotellet speglade sig väldigt fint i vattnet. Så på det stora hela får jag säga att det var en lyckad fotokväll.

Ni som följer mig på Facebook har redan sett några av bilderna, så för er blir det lite upprepning men det kommer några som jag inte publicerat förut.

Naturfotografering - kusbilder utanför Umeå Naturfotografering - kusbilder utanför Umeå Naturfotografering - kusbilder utanför Umeå Naturfotografering - kusbilder utanför Umeå Naturfotografering - kusbilder utanför Umeå Naturfotografering - kusbilder utanför Umeå Naturfotografering - kusbilder utanför Umeå Skymningsbilder av Umeå, Kulturväven och Stora hotellet Skymningsbilder av Umeå, Kulturväven och Stora hotelletSkymningsbilder av Umeå, Kulturväven och Stora hotellet