Fotograf Jonas Gunnarsson

Ny funktionalitet

Share Share

Har lagt till mer funktionalitet på hemsidan. Nu kan man dela mina inlägg med andra via en share knapp, valde att använda Add This vilket var lätt att implementera och gick snabbt att få upp. Märker dock att bloggen går lite segare att ladda, men jag kommer att ha det tills vidare. Nu kan ni även gilla mina inlägg via en facebook-knapp, vilket jag hoppas ni gör :-). Har gjort om första sidan så att enheter med upplösning på 400px laddar bara fem bilder, och med mindre upplösning.

Som ni kanske märkt går det inte att kommentera mina inlägg. Umbraco som jag använder har nyss gjort en större förändring på kärnkoden vilket gör att en del gamla paket inte fungerar, däribland kommentarer på bloggen. Nu har jag läst att det är på gång, så jag kommer lägga in det så fort den är klar.

Hade planerat att fota Kolbäcksbron ikväll och använda mitt 10-stopps filter, men det var lite för dåligt med moln även om det såg lovand ut ett tag. Får bli en annan gång. Har planerat att åka ut på torsdag och fota vid Klabböle energicentrum, har varit där tidigare och skrev om det i blogginlägg som ni kan läsa här, får dock se hur högt vatten det är i älven och om det möjligt att komma åt att fota där jag planerat.